Verwenmomenten

Bij de Viva La Donna Pernis dag staat verwennen voorop. De professionele vrijwilligsters zijn van verschillende markten thuis, waardoor er voor ieder wat wils is. Iedereen mag drie verwenmomenten kiezen waarvan max. 2 massages. Op het aanmeldformulier kunt u aangeven welke verwenmomenten u graag wilt ondergaan. Wij hebben alle behandelingen dusdanig ingedeeld in de ruimtes van "De Bonte Koe" dat u, waar discretie nodig is, uw behandeling in alle rust kunt ervaren. Het is belangrijk om, als u twijfelt over een behandeling, voor u zich opgeeft even contact op te nemen met uw behandelend arts.

In de grote zaal hebben wij voor u ook nog verschillende verrassingshoekjes gemaakt.

Wanneer u geen behoefte heeft aan een verwenmoment maar toch deze dag wil bijwonen bent u uiteraard ook van harte welkom. Geef dit wel aan op het aanmeldformulier. Hieronder de verschillende mogelijkheden.

 

Voeten - scrub & rub

Tijdens dit verwenmoment zal de pedicure uw voeten van dode huidcellen ontdoen doormiddel van scrubben. Daarna zal met een speciale massagecreme uw voeten en onderbenen heerlijk gemasseerd worden.

 

Zonnevlecht voetreflexmassage.

Alle cellen in het lichaam hebben een elektromagnetisch veld en een eigen trillingsfrequentie. Het lichaam bestaat niet alleen uit organen en weefsel, maar ook uit een energetisch component. Sommige massages op de voet richten zich hier met name op, waaronder de zonnevlecht voetreflexmassage. Tijdens deze massage wordt het zonnevlechtgebied op de voet met een zachte druk gestimuleerd waardoor o.a. stress, spanning, angst etc. geëlimineerd wordt met een diepe ontspanning als resultaat. 

 

Handen scrub & paraffine.

Ook uw handen verdienen de nodige aandacht. Tijdens dit verwenmoment zullen uw handen eerst gereinigd worden, waarna de vrijwilligster uw handen zal scrubben. Na het scrubben zullen uw handen heerlijk zacht gemaakt worden door middel van een paraffine bad.

 

Manicure

Een complete handverzorging. Van nagels vijlen tot aan een base-coat.

 

Reiki

Door elke mens stroomt levensenergie. Deze stroom kan door stress geblokkeerd raken. Een Reiki behandeling laat deze blokkades weer opengaan waardoor de energie weer vrij kan stromen. Reiki werkt door handoplegging, of op afstand. Opvallend is dat veel mensen tijdens en na de behandeling een gevoel van rust, vrede  en bevrijding ervaren. Deze behandeling is met de kleding aan.

 

Klankschalen

Een massage die d.m.v. klankschalen (door trillingen en geluid) een diepe ontspanning geeft. Dit gebeurt met de kleding aan.

 

Wenkbrauwen epileren en verven.

Uw wenkbrauwen worden mooi in vorm gebracht en geverfd door de schoonheidsspecialiste.

 

Ontspannende massage

Een heerlijke en ontspannen rugmassage wordt u aangeboden door één van de masseuses in een aparte ruimte.

 

Hotstonemassage

Een massage waar doormiddel van stenen je rug wordt opgewarmd. Deze stenen hebben de warmte van 50 tot 55 graden Celsius. De masseuse biedt u deze massage aan in een afgesloten ruimte, zodat u deze bijzondere massage ontspannen kunt ervaren. Ondergaat u momenteel chemokuren of bestralingen dan kunt u geen hotstonemassage kiezen.

 

Rugscrub + rugmassage met warme olie

Geen uitleg nodig. Pure verwennerij.

 

Stoelmassage

Stoelmassage is een drukpuntmassage op de nek, schouders, rug, heupen, armen en handen in een speciaal daarvoor ontworpen ergonomische stoel. Hierbij houdt men de kleding aan.

 

Gezichtsmassage & masker.

Na een milde reiniging wordt uw gezicht en hals gemasseerd door de schoonheidsspecialiste. Verschillende technieken zal zij gebruiken om u een ontspannen gezicht te geven. Bij voldoende tijd en in overleg met u zal de behandeling eventueel gevolgd worden door een masker.