Info

Op deze dag kunnen vrouwen van Pernis die geconfronteerd zijn met kanker of een andere levensbedreigende ziekte, zich gratis laten verwennen. Diagnose en herstel zijn vaak zwaar, ook omdat er soms fysieke veranderingen zijn door operatie, kuren en behandelingen. Ondanks de zware periode doen deze vrouwen er alles aan om familie en omgeving te ontzien en gaan vaak gewoon door. Daarom willen wij deze vrouwen een dagje laten stralen en verwennen.

Vrijwilligsters met een professionele achtergrond bieden de vrouwen verschillende verwenmomenten aan. Denk hierbij aan bv. massages, voet- en handbehandelingen, schoonheidsspecialisten, kapster,visagie etc. etc. Deze dag zijn er ook 2 workshops met een creatieve inslag waaraan deelgenomen kan worden. Het totale aanbod kunt u terug vinden in het menu onder Verwenmomenten en Workshops.

Onze gasten worden gedurende de dag voorzien van hapjes, drankjes en diverse verrassingen. Wij willen benadrukken dat alle medewerksters zich deze dag belangeloos inzetten en er absoluut geen commerciële activiteiten zijn. (dus geen verkoop). Deze verwendag is voor de vrouwen: even ontspannen, even de situatie los laten en even genieten van onze verwennerijen. De dag wordt met een optreden afgesloten en u gaat, naar wij hopen, ontspannen en met een goed gevulde goodybag weer richting huis.

Toch nog twijfels? Overwin dan uw schroom, laat uw bedenkingen voor wat ze zijn en laat u heerlijk verwennen en verrassen. Zaterdag 6 april 2019 van 11:00-18:00 is dit mogelijk in het huis van de Wijk "De Bonte Koe" aan de Ring naast het zwembad. Een grote groep enthousiaste vrijwilligsters en vrijwillige professionals staan dan voor u klaar om u te laten stralen. Indien gewenst kunt u deze dag gebruik maken van onze haal- en brengservice.
Via de aanmeldpagina kunt u zich vanaf heden inschrijven voor deze dag. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u deze sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen met Carla de Jong 06-20484994. (tussen 17.00 en 18.30 uur).